Gulvafslibning udføres af specialister

Professionel afslibning af gulve

Trænger gulvene i din bolig, i din boligforening eller i din virksomhed til en kærlig hånd, og har du brug for professionel hjælp fra et gulvfirma med speciale inden for gulvafslibning? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Vangede Gulve har vi mere end 10 års erfaring inden for afslibning af gulve, som er den opgave, vi beskæftiger os allermest med. Vi sliber gulve for en række forskellige slags kunder, der blandt andet dækker over:

  • Privatpersoner
  • ​Virksomheder
  • ​Boligforeninger
  • ​Ejendomsselskaber
  • ​Forsikringsselskaber

Vi dækker primært områderne omkring Gentofte, Vangede og København, men vi kører også gerne ud til opgaver i andre omkringliggende områder, hvis det er her, der er brug for vores hjælp i forbindelse med gulvslibning.

Skal vi give dig et stærkt tilbud?

Vi vil meget gerne høre mere om din gulvopgave. Udfyld blot formularen og modtag et gratis og uforpligtende tilbud - direkte til din mail!​ Du vil høre fra os hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et tilbud?

Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser på afslibning af gulve varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter trægulv du skal have slebet ned, og hvilken efterbehandling du vælger til gulvet efterfølgende.

Vi udfører kvalitetsarbejde til en billig pris, og vi sørger naturligvis for, at du får lige netop det resultat, som du ønsker og forventer.

Kontakt os og indhent et tilbud på slibning af gulve

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud på lige netop den gulvafslibning eller gulvafhøvling, som du har brug for at få udført.

Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for kompetent rådgivning eller vejledning, hører vi selvfølgelig også gerne fra dig. 

Vi varetager opgaver for mange forskellige typer kunder i både Gentofte, Vangede og hele Københavnsområdet, og vi kommer derfor også gerne en tur forbi lige netop dine gulve for at se nærmere på deres tilstand og vurdere omfanget af en eventuel gulvafslibning. Vi kan også stå for maling af hus

10 års erfaring - din sikkerhed for dygtige fagfolk til opgaven.

Vi har god fokus på kvalitet i vores arbejde.

Vi har dygtige samarbejdspartnere klar til opgaven.

En aftale er en aftale!
​ 

Om firmaet​

Vi brænder for at levere et flot stykke gulvarbejde og yder vores bedste i alle vores opgaver. Vores mål er altid at gøre kunderne glade og tilfredse med vores udførte stykke arbejde.

fb