Maling af hus udføres

Udvendig og indvendig maling af hus

Trænger dit hus til at blive malet enten udvendigt eller indvendigt – eller måske begge dele? Hvis du har brug for professionel hjælp til dit malerarbejde, så står vi hos Vangede Gulve klar til at løse din opgave.

Vi er primært et gulvfirma, men vi har også kompetencer inden for malerarbejde, hvorfor vi også tilbyder denne service til konkurrencedygtige priser for vores kunder. Vi varetager blandt andet opgaver for privatpersoner, boligforeninger og forsikringsselskaber, der har brug for professionel hjælp til maling af hus i Vangede, Gentofte eller København.

Giv huset en ny og flot facademaling

Facaden er noget af det første, man ser på et hus eller en bygning generelt. Fremstår facaden træt og nedslidt, så er det med til at definere, hvilket førstehåndsindtryk forbipasserende, naboer, gæster og lignende får af huset og dets beboere.

Samtidig er det vigtigt, at facaden altid er malet og velholdt, idet den udgør et vigtigt værn mod vind og vejr. Er malerarbejdet ikke i orden, kan der blandt andet trænge fugt ind i konstruktionen, som kan føre til:

  • ​Råd
  • ​Svamp
  • Dårligt indeklima

Derfor kan en maling af facade altid godt betale sig.

Skal vi give dig et stærkt tilbud?

Vi vil meget gerne høre mere om din gulvopgave. Udfyld blot formularen og modtag et gratis og uforpligtende tilbud - direkte til din mail!​ Du vil høre fra os hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker du et tilbud?

Vi udfører maling af hus i højeste kvalitet

Vi har mere end 10 års erfaring inden for vores fag, og vi går utroligt højt op i at udføre kvalitetsarbejde til en god pris, så vores kunder får et flot resultat, der kan holde i de næste mange år, når de vælger at lade os varetage opgaven i forbindelse med maling af hus.

Vi har allerede malet huse for mange forskellige typer kunder i Gentofte, Vangede og hele København. Skal vi også male dit hus?

10 års erfaring - din sikkerhed for dygtige fagfolk til opgaven.

Vi har god fokus på kvalitet i vores arbejde.

Vi har dygtige samarbejdspartnere klar til opgaven.

En aftale er en aftale!
​ 

Om firmaet​

Vi brænder for at levere et flot stykke gulvarbejde og yder vores bedste i alle vores opgaver. Vores mål er altid at gøre kunderne glade og tilfredse med vores udførte stykke arbejde.

fb